Skip to main content
banner

Contributie

Contributiebedragen voor het seizoen 2021

Deze bedragen gelden vanaf 1 jan. 2021

Inschrijfgeld junioren: € 0
Inschrijfgeld senioren: € 0

Contributie:
Kinderen t/m 12 jaar € 27,50 per maand All-in*
Junioren 13 t/m 17 jaar € 100,00
Senioren € 155,00
Studenten € 125,00

Bij inschrijving na 1 juli is het seniorentarief € 77,50 na 1 Oktober is dat € 45,--
Dit geldt alleen voor nieuwe leden die de afgelopen 3 jaar geen lid van de vereniging zijn geweest.

*Jeugd t/m 12 jaar

Voor kinderen tot en met 12 jaar met peildatum 1 oktober van het desbetreffende jaar hanteren wij voor het seizoen 2021/2022 het tarief van € 27.50 per maand. 

Dit maandbedrag is inclusief contributie, 1 standaardtraining gedurende 37 weken in de periode 1 oktober t/m 30 september en hij/zij maakt dan tevens deel uit van de Tennisopleiding van TV Heerhugowaard, deelname aan de World Toer en nog nader aan te kondigen activiteiten welke door de vereniging georganiseerd worden

Administratief lid:
neem contact op met de administratie voor de mogelijkheden van het administratief lidmaatschap bij blessure
Niet spelend seniorlid: € 30,00
Niet spelend juniorlid:  € 30,00

Voorwaarden niet spelend lid (NSL)

Vanaf 1 januari 2021 geldt een tarief van € 30.00 voor niet spelende leden.

Dit is een sponsorbedrag voor de vereniging waarbij u lid blijft van de vereniging en er geen bondscontributie wordt afgedragen. Maar u blijft wel volledig op de hoogte van informatie van zowel de KNLTB als de vereniging.

Wanneer u bij de start van het contributiejaar niet spelend lid bent krijgt u via de administratie een betalingsverzoek met factuur. Vanaf het moment dat u weer gaat spelen zal de geldende contributie voor het nog resterende jaar in rekening worden gebracht.

Wanneer u gedurende het seizoen een verzoek tot  NSL indient wordt dit na 3 maanden geeffectueerd e.e.a. om aanvragen in verband met kortdurende blessures te voorkomen. Restitutie van de reeds betaalde contributie kan dan na 3 maanden van de aanvraag plaats vinden over de dan nog resterende maanden onder aftrek van het tarief voor niet spelende leden. Vanaf het moment dat u weer gaat spelen zal de geldende contributie voor het nog resterende jaar in rekening worden gebracht.

Het is derhalve niet (meer) toegestaan om als NSL gebruik te maken van de buitenbanen.

Tennisles:     
Voor informatie over tennislessen verwijzen wij u naar de tab “Training” of “Recreantentraining” of u kunt contact opnemen met onze trainers via trainers@tvhhw.nl.

Lidmaatschap opzeggen
Mocht u het lidmaatschap voor het komende clubjaar (2022) willen beëindigen dan schriftelijk (via info@tvhhw.nl) vóór 1 januari 2022. Na deze datum blijft u lid van de vereniging en bent u de gehele contributie verschuldigd.

(Het is niet meer mogelijk om uw lidmaatschap voor clubjaar 2021 op te zeggen) 

Weer Heerhugowaard

baanhuren