Skip to main content
banner

Bestuursleden

Naam Functie Aftredend op
Jan Hagen Voorzitter December 2023
Geert Draaistra Secretaris September 2020
Theo Al Penningmeester November 2021
Frits van Kempen Bestuurslid December 2023
Piet Berkhout Bestuurslid December 2021
Rob Muijsert Bestuurslid September 2020

Bestuursnieuws

 Zoeken

 • Zoeken naar:   Zoeken 
Aantal per pagina:

Nieuwe leden Acties TV Heerhugowaard


Vanaf heden gelden de volgende acties bij Tennisvereniging Heerhugowaard:

• Winterlidmaatschap voor de periode vanaf heden t/m 31 maart 2021, inhoudende

onbeperkt kunnen spelen op de (buiten) allweather banen, tevens zolang het kan op de gravelbanen

• Blik ballen gratis

• Contributie € 50,- p.p., geldt ook voor de jeugd vanaf 13 jaar.

• Jeugd t/m 12 jaar kan meedoen aan de all-in-one formule, zie hiervoor www.tvheerhugowaard.nl

Mocht je interesse gewekt zijn kan je je opgeven via https://www.tvheerhugowaard.nl/Lid-worden/Inschrijven.

In memoriam - Rob Mark


Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons erelid Rob Mark.
Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn inzet als secretaris, voorzitter en eindredacteur van het jubileumboek 50 jaar TVHHW.
Wij wensen zijn vrouw en (klein)kinderen veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Het bestuur en leden van Tennisvereniging Heerhugowaard

Jan Hagen, voorzitter.  

Verjaardags mail KNLTB


Vanaf 11 Augustus j.l. heeft de KNLTB samen met TennisDirect een actie opgezet waarbij alle KNLTB leden op hun verjaardag een felicitatie mail ontvangen met daarbij een kortingsbon/kortingscode die gebruikt kan worden bij uw volgende bestelling bij TennisDirect.

Deze mail wordt daadwerkelijk verstuurd vanuit de KNLTB en u kunt deze dus vertrouwen.

Ledenwerving


Op dit moment hebben 3 werkgroepen de opdracht, in het kader van het Rabo Ondersteuningsprogramma, om binnen nu en 2 jaar, 200 nieuwe leden te mogen verwelkomen.

De volgende werkgroepen zijn aan de slag:

 1. B(eachb)alsporten op banen 20-21
 2. Nieuwe bewoners van Heerhugowaard (in het bijzonder De Draai )
 3. Oldstar tennis

Binnenkort zullen de werkgroepen hun plannen aan het bestuur presenteren en zij zullen, na groen licht, ook tot uitvoer overgaan.

Dit kunnen de leden van de werkgroepen uiteraard niet alleen verwezenlijken en zij zullen jou, als lid van TV Heerhugowaard, vragen hen te helpen bij uitvoering hiervan.

Rapport controle borgstelling Waarborgfonds


Dit jaar heeft Stichting waarborgfonds weer een rapport controle borgstelling opgesteld voor de borgstelling van leningen die wij als vereniging zijn aangegaan voor o.a. de nieuwe gravelbanen.

Het rapport kunt u hier lezen

TVHHW Vereniging App


Start van de app.
Om de app te installeren moeten de de volgnde stappen genomen worden,

 

 

 1. Download de app via Apple of Android, bezoek ook de website met meer informatie over de mogelijkheden: https://www.knltb.club/app/
 2. Open de app en vind onze vereniging door „ heerhugowaard” in het zoekscherm te typen
 3. Log in met je KNLTB bondsnummer. Klik daarna op "Kwijt of Vergeten". Er wordt een mail naar het bekende mailadres van jouw vereniging gestuurd, waarmee je een wachtwoord aan kan maken om mee in te loggen.
 4. Open de app, zoek jouw vereniging en log in met jouw bondsnummer en het 'pas' aangemaakte wachtwoord.

Gebruik van de app.

De app biedt oa de volgende (toekomstige) mogelijkheden.

Baan afhangen
In combinatie met het KNLTB Afhangbord kun je direct vanuit de ClubApp een baan afhangen, ook een paar dagen vooruit. Je kiest je medespeler(s), en een dag, en het systeem gaat na welke tijdslots er beschikbaar zijn en afhangen maar. Afhankelijk van hoe het Afhangbord is ingesteld moet je nog wel, minimaal 20 minuten voor aanvang bevestigen door even je pasje door het afhangbord op de vereniging halen.

Maatjes
Kan jouw vaste tennismaatje niet spelen, maar wil je wel graag tennissen? Of wil je eens met iemand anders van de club spelen? Via het app-onderdeel Maatjes kun je een speler vinden die aan jouw voorkeuren voldoet. Zo kun je speelsterkte, leeftijd en geslacht aangeven, en automatisch verschijnen de leden die aan dit profiel voldoen en beschikbaar zijn. Stuur hem of haar een uitnodiging en ga samen de baan op!

Communicatie vanuit de club
Met de ClubApp heb je toegang tot clubnieuws en de clubagenda. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die op je club worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen je club.

Mijn profiel
In je profiel kun je je speelsterkte bekijken en je favoriete agenda items. Je kunt bijvoorbeeld ook favoriete clubgenoten toevoegen.

Competitie-uitslagen en standen
Gebruikers van de ClubApp kunnen in de app zien hoe zijn/haar team ervoor staat in de competitie. Naast de uitslagen en standen van de eigen ploeg, kun je ook de andere ploegen binnen de vereniging bekijken en de diverse competities die later in het jaar plaatsvinden.

Reminders in- en uitschakelen
Via je instellingen kun je instellen hoe snel en wanneer je herinneringen wilt afhangen, zoals een afhang herinnering of een herinnering voor een club agenda evenement.
 
Betalen van contributie en voor clubevenementen via de ClubApp
In de toekomst wordt het mogelijk om je contributie rechtstreeks via iDeal te voldoen. Ook kun je bij inschrijving voor clubevenementen, bijvoorbeeld zomerfeest of ouder-kind toernooi, meteen de inschrijfkosten betalen via de ClubApp.

Laddercompetitie
Organiseert jouw club laddercompetities? Via de ClubApp kun je je straks inschrijven voor een laddercompetitie, andere deelnemers uitdagen en de uitslagen en stand bekijken.

Trainingsplanner
Schrijf je via de ClubApp in voor trainingen en krijg toegang tot informatie en updates over de trainingen.

Clubrankings
Altijd al willen weten hoe je ervoor staat qua rating in verhouding tot anderen op de club? Straks is het mogelijk om deze informatie in de ClubApp te vinden!

Afhangen en maatjes vinden over de club heen
Naast het vinden van tennismaatjes op je eigen club, is het straks mogelijk om ook op andere clubs tennismaatjes te vinden. Daarnaast gaat het mogelijk worden om ook op andere clubs af te hangen. Ben je een weekendje aan de kust en heb je zin om te tennissen? Check het via de ClubApp en hang af!

Spelersprofielen en uitslagen van alle spelers bekijken
Op dit moment is het alleen mogelijk om profielen en uitslagen van jouw clubgenoten te zien. Maar het gaat ook snel mogelijk worden om deze gegevens van alle leden te bekijken. Op die manier kun je op de hoogte blijven van de tennisprestaties van jouw vrienden, familieleden en mogelijke tegenstanders die elders lid zijn. Deze personen kun je vervolgens als favoriet aanmerken zodat je ze snel weer terug kunt vinden.

Heel veel succes met dit nieuwe communicatie medium binnen onze vereniging.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, stuur dan een mail naar ict@tvhhw.nl. We helpen je graag verder.

De app is beschikbaar via:

 

 

 1. IOS Versie
  Android versie
   Afbeelding  Afbeelding
  Weer Heerhugowaard