Skip to main content
schooltennis

Schooltennis

Al jaren bieden wij met veel succes schooltennis aan. Schooltennis is een tennisprogramma dat wij voor de basisscholen in Heerhugowaard organiseren. Tennis heeft zich ontwikkeld tot een sport voor iedereen. Inmiddels telt ons land dan ook ruim een miljoen mensen die deze sport beoefenen. Tennis levert een belangrijke bijdrage aan de lichamelijke opvoeding en motorische scholing van kinderen.

Gedurende de maanden februari, maart en april bieden we de mogelijkheid om de gymles om te toveren in een echte tennisles. Deze les wordt gegeven door een tennisleraar van TV Heerhugowaard op de indoor tennisbanen van de TV Heerhugowaard. Door gebruik te maken van kindertennisrackets, speciale zachtere tennisballen en een aangepaste baangrootte (de Tenniskids methode van de KNLTB) kunnen de kinderen tijdens de gymles op een leuke wijze kennismaken met de tennissport. Een sportieve en leerzame activiteit; daarvoor willen we uw school uitnodigen!

Meld uw school nu aan om een keer te komen tennissen door middel van het sturen van een email naar tenniskids.hhw@gmail.com

Als u in deze mail aangeeft om welke school het gaat, welke groep en welke datum en tijdstip u goed uit zou komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op !

Weer Heerhugowaard

baanhuren