Skip to main content

TV Heerhugowaard App

Installeren van de ClubApp
Je kunt de AllUnited ClubApp downloaden in de Google Play store en de Apple Store.

Om de ClubApp in gebruik te nemen start u de ClubApp en volgt de volgende instructies:

 1. Open de app
 2. Kies: Ik ben nieuw hier
 3. Vul het mailadres in dat bekend is bij de vereniging
 4. Kies een wachtwoord
 5. Zet het vinkje aan bij de algemene voorwaarden
 6. Klik op Account aanmaken
 7. Je ontvangt een e-mail van Socie
 8. Open deze mail en klik op verifiëren account
 9. Je hebt nu toegang tot de ClubApp


Registreren

Nadat u de ClubApp heeft geïnstalleerd kun je je registreren. Voor het registreren in de ClubApp maak je gebruikt van het emailadres dat bij TVHHW bekend is. Elk nieuw lid ontvangt een uitnodiging om de ClubApp te installeren. In deze uitnodiging vindt je het emailadres dat je nodig hebt om te registeren.

Let op: Leden die gebruik maken van 1 emailadres voor bv het hele gezin/huishouden zullen allemaal in moeten loggen met dat emailadres en het aangemaakte wachtwoord. Na het inloggen in de ClubApp moet je dan de juiste persoon kiezen om mee af te hangen etc.

wat vindt ik allemaal in de ClubApp
De ClubApp biedt ons vele mogelijkheden die wij gefaseerd beschikbaar zullen stellen wanneer wij als club deze kunnen gebruiken en nodig hebben. De belangrijkste onderdelen van de ClubApp zijn:

 • Profiel/uw gegevens
 • Home
 • Clubnieuws
 • Reserveren
 • Tennisbaan overzicht
 • Agenda
 • Contact info

Profiel/uw gegevens
Bovenaan het menu wordt jouw pasfoto en naam getoond. Deze optie geeft je de mogelijkheid om je gegevens te bekijken en diverse profiel en ClubApp instellingen zoals privacy instellingen te wijzigen. Je wordt de eerste keer gevraagd om een pincode/wachtwoord in te stellen om deze optie ivm privacy en misbruik te beschermen. Je kan hier ook je adres, telefoon en email gegevens wijzigen of een nieuwe pasfoto aanleveren. Instructie voor het aanleveren van een pasfoto vindt u hier.

Home
Hier kun je de 3 nieuwste nieuwsberichten zien uit Clubnieuws en TennisUpdate. Als u meer berichten wilt lezen kunt u dit doen door op Toon alle te klikken bij Clubnieuws of bij TennisUpdate.

Clubnieuws
Onder clubnieuws vindt u alle actuele nieuwsberichten van de Tennisvereniging zoals die ook op onze website worden getoond. 

Reserveren
Dit onderdeel van de ClubApp wordt gebruikt voor het reserveren van een baan. U ziet hier ook een overzicht van de baanbezetting. Een uitleg hoe een baan te reserveren kun je hier downloaden.

Tennisbaan overzicht
Hier vindt je een overzicht van de baanbezetting voor de komende week. Om een tennisbaan te reserveren wordt het 'tennisbaan reserveringen' onderdeel gebruikt.

Agenda
In de agenda zullen wij in de toekomst alle activiteiten van de vereniging laten zien en kun je dus zien welke activiteit wanneer georganiseerd wordt.

Contact Info
Hier vindt je de contactgegevens van de Tennisvereniging.

Weer Heerhugowaard

baanhuren