najaarscompetitie

Najaarscompetitie

De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. Bij TV Heerhugowaard bieden we Najaarscompetitie aan op vrijdagavond en zaterdag. De inschrijving vindt plaats in mei.

Houd de website in de gaten voor de inschrijvingstermijnen.

Meer informatie vindt u op: https://knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/

Najaarscompetitie Nieuws

 Zoeken

  • Zoeken naar:     Zoeken 
Aantal per pagina:

KNLTB Competitie 2020 - Update


Op tijd spelen tijdens alle avondcompetities

Om de spreiding van spelers in avondcompetities te vereenvoudigen, worden alle avondcompetities van de KNLTB Competitie 2020 op tijd gespeeld. Dit betekent dat er per wedstrijd één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. Na een uur stopt de partij (en wordt de rally niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de wedstrijd. Een gelijkspel behoort dus ook tot één van de mogelijkheden.

KNLTB Competitie 2020


Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. 

N.B. Alle teams die zich hebben ingeschreven voor de voorjaarscompetitie hoeven zich NIET opnieuw op te geven.

Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.

Schrijf je nu in via deze link en doe gezellig mee! Tijdens de KNLTB Competitie speel jij samen met jouw team op zeven speeldagen, tussen begin september en eind oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen.

    Weer Heerhugowaard