Skip to main content
hooge waerder

De Hooge Waerder Dames Woensdagochtend

De Hooge Waerder Dames Woensdagochtend

“DE HOOGE WAERDER”  woensdagochtend een damescompetitie wordt gespeeld van 09.00 -12.00 uur. Deze duurt evenals interne zomercompetitie van begin april t/m aanvang juni. De huidige speelschema's en standen kunnen op toernooi.nl worden bekeken.

Hoe kunt u deelnemen aan de Hooge Waerder competities

Inschrijving vindt plaats via toernooi.nl.U kunt zich hier individueel of met een Team inschrijven. Als de inschrijving is opengesteld kunt u dit teruglezen op onze website, in onze App en de Nieuwsbrief. Hou deze dus goed in de gaten zodat u de inschrijving niet mist.

Nadat de inschrijving is gesloten worden de inschrijvingen verwerkt waarbij individuele inschrijvingen worden toegevoegd in een nieuw team of toegevoegd aan een bestaand team. De teams worden ingedeeld in poules waarbij zoveel rekening wordt gehouden met promotie en degradatie. Voordat de competitie van start gaat krijgen alle team captains een bericht dat het speelschema op toernooi.nl is gepubliceerd.

De actuele poule indeling en standen kunt u hier vinden: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=021382E8-DFD4-4507-B75C-EC0B5FA27B28

Hooge Waerder Dames Woensdagochtend

 Zoeken

  • Zoeken naar:     Zoeken 
Aantal per pagina:

    Weer Heerhugowaard