banner

De Hooge Waerder Interne Competities

“DE HOOGE WAERDER”  zomer- en wintercompetitie. Dit is een Interne Competitie die wordt gespeeld in de zomer (buiten van  de zondagavond t/m vrijdagavond). De huidige speelschema's en standen kunnen op toernooi.nl worden bekeken. In de winter wordt er op de zondagen gespeeld van Oktober t/m Maart in onze tennishallen.

Ook is er op de woensdagochtend een damescompetitie van 09.00 -12.00 uur. Deze duurt evenals bovengenoemde competitie van begin april t/m aanvang juni. De huidige speelschema's en standen kunnen op toernooi.nl worden bekeken.

Hoe kunt u deelnemen aan de Hooge Waerder competities

Inschrijving vindt plaats via toernooi.nl. u kunt zich hier individueel of met een Team inschrijven. Als de inschrijving is opengesteld kunt u dit teruglezen op onze website, in onze App en de Nieuwsbrief. Hou deze dus goed in de gaten zodat u de inschrijving niet mist.

Nadat de inschrijving is gesloten worden de inschrijvingen verwerkt waarbij individuele inschrijvingen worden toegevoegd in een nieuw team of toegevoegd aan een bestaand team. De teams worden ingedeeld in poules waarbij zoveel rekening wordt gehouden met promotie en degradatie. Voordat de competitie van start gaat krijgen alle team captains een bericht dat het speelschema op toernooi.nl is gepubliceerd.

 Zoeken

  • Zoeken naar:     Zoeken 
Aantal per pagina:

Inschrijven Hooge Waerder Competities 2021


Beste Leden,

Helaas is De Hooge Waerder winter competitie niet zo verlopen als we gehoopt hadden. Ook voor de aankomende zomer competitie is er nog niks zeker. We kunnen vanaf volgende week wel weer met 4 personen buiten tennissen, maar wanneer we ook weer in competitie verband mogen spelen is nog onduidelijk. Wij hopen dat we weer snel mogen starten en zijn daarom toch maar begonnen met de voorbereidingen.

Zodra er ook toestemming is om de interne competities te mogen starten zullen we binnen 2 weken starten met de competities. We hebben de inschrijving geopend, je kan je inschrijven tot 31 Maart.

We hopen dat iedereen weer van de partij is en dat we weer een mooi seizoen mogen hebben.

Link naar De Hooge Waerder interne avond competitie;
Toernooi.nl - De Hooge Waerder Interne Competitie 2021 - Organisatie

Link naar De Hooge Waerder interne woensdag ochtend competitie
Toernooi.nl - De Hooge Waerder Interne Woensdag ochtend competitie - Organisatie

Groeten  Interne competitie

 

Maik en Bart

    Weer Heerhugowaard