Sponsors


Buienradar

Competitie Nieuws

 Zoeken

  • Zoeken naar:     Zoeken 

Auteur: Eric van der Veldt - 11-6-2013 - Laatste wijziging: 25-9-2013
De Hooge Waerder Wintercompetitie gaat 29 september van start. Een week later is de tweede speeldag en daarna wordt er om de twee weken gespeeld. Bekijk de indeling, uitslagen en standen via toernooi.nl Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kun je die stellen per e-mail via interne@tvheerhugowaard.nl.

Groeten, 
Rob en Eric


Auteur: Competitie Commissie - 17-3-2014 - Laatste wijziging: 19-4-2014
Beste Competitiespelers(sters),

Helaas nog geen overzicht ontvangen van de uit- / thuiswedstrijden maar wel als je doorklikt de teams voor de Zaterdag. Jullie horen z.s.m. vragen, bel gerust even 06-22566684.

De speeltijden kunt u via deze link downloaden (let op tijden zijn gewijzigd).

Link naar de districtscompetitie wedstrijdplanning en standen:
- Zaterdag damesdubbel
- Zaterdag heren senioren
- Zaterdag mix senioren

Marijcke de Boer


Auteur: Competitie Commissie - 6-3-2014 - Laatste wijziging: 15-3-2014
MEDEDELINGEN

Binnen een paar weken gaat de competitie weer van start en iedereen is natuurlijk weer nieuwsgierig wanneer het bekend wordt tegen wie en waar je moet gaan uitkomen in deze competitie. De KNLTB gaat dit programma half maart a.s. bekendmaken, dus nog even geduld.
Verder worden de teams op de site gepubliceerd en zullen we dit ook met het programma doen..
Deze competitie periode is Ien Lantrok weer bereid mij te vervangen op de zaterdagen achter de wedstrijdtafel, aangezien ik net een vervelende periode achter de rug heb en het niet mogelijk is om dan 7 zaterdagen achter de tafel te functioneren. Zij zal dit samen met Jolanda van Dort gaan doen en beide dames maken er zeker weer gezellige zaterdagen van en alvast dank daarvoor.

OPROEP.
Zoals jullie weten hebben we op de zaterdagen wel regelmatig invallers nodig en we zouden het prettig vinden als we de mogelijkheid hebben om dan een keuze te kunnen maken uit enthousiaste spelers(sters) die dan beschikbaar zijn. Interesse?? Meld je dan aan per mail naar martennis@quicknet.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, speelsterkte.

Verder wens ik jullie een succesvolle competitieperiode en hoop ook deze periode weer op een aantal KAMPIOENEN??!!!

Marijcke de Boer


Auteur: Interne Competities - 22-1-2014 - Laatste wijziging: 2-4-2014

Let op: De inschrijving voor De Hooge Waerder interne competitie 2014 is nog t/m 9 maart geopend.

Het is de bedoeling dat de captain als contactpersoon het team inschrijft (zorg dat je de gegevens (KNLTB nr. en tel.nr) van je teamleden bij de hand hebt en denk eraan dat je ook jezelf als speler inschrijft!). De inschrijving loopt dit jaar via de competitieplanner op toernooi.nl.

Heb je geen team en wil je toch meedoen? Stuur dan een e-mail naar interne@tvheerhugowaard.nl en vermeld daarin je KNLTB lidnummer, je naam en telefoonnummer. Indien mogelijk, plaatsen we je dan in een passend team.

Ook dit jaar kun je weer inschrijven (klik hieronder op de link van de gewenste competitie) voor:
De Hooge Waerder interne avondcompetitie: er wordt gespeeld op alle avonden van de week, behalve zaterdagavond. Er is per team geen vaste speelavond, dit wordt zoveel mogelijk afgewisseld. Schrijf je team in voor één van de drie mogelijke vormen: heren, dames (2 enkel-partijen en 2 dubbel-partijen) of gemengd (2 enkel-partijen en 2 gemengd-dubbel-partijen). Je kunt maximaal meedoen aan één categorie. Zie de inschrijving (via toernooi.nl) voor meer informatie en reglementen.
De Hooge Waerder woensdagochtend damescompetitie: er wordt gespeeld op woensdagochtend. Deze competitie wordt geleid door Wilbert Burgering en de wedstrijden worden op tijd gespeeld.

Rob Muijsert
Eric van der Veldt

Auteur: Competitie Commissie - 10-8-2013 - Laatste wijziging: 18-11-2013
Wel zitten we nog in de zomer van 2013 en we moeten alweer denken aan de competitie van 2014.

De inschrijving voor de komende Districtscompetitie 2014 is vanaf heden geopend. Je kan je individueel opgeven of als team met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Er wordt ingedeeld n.a.v. de resultaten van de afgelopen competitie 2013 en op volgorde van binnenkomst. Vul alle velden correct in, met de goede e-mailadressen en telefoonnummers. We hopen, dat iedereen weer meespeelt en dat er aan het einde veel kampioenen zijn. De data zijn reeds eerder vermeldt op de site.

De inschrijving sluit op 1 november a.s.


Als je nog vragen hebt, kun je me bellen 06-22566684. Succes.

Comp.com.
Marijcke de Boer


Auteur: Competitie Commissie - 5-7-2013 - Laatste wijziging: 2-9-2013
Hallo Competitiespelers,

De data voor de komende Voorjaars DistrictCompetite 2014 zijn reeds bekend gemaakt door de K.N.L.T.B.

De Data kunt u hier downloaden.

Groet,

Marijcke de Boer.


Auteur: Jeugdcommissie - 29-6-2013 - Laatste wijziging: 1-10-2013

In 2013 deed de Heerhugowaaardse jeugd van TV Heerhugowaard natuurlijk weer mee aan de Voorjaarscompetitie 2013.
Doordat de leeftijdscategorie t/m 12 helemaal geschrapt is door de KNLTB, was het ook dit jaar weer een hele klus om de teams rond te krijgen.Voor het eerst deden er 2 teams mee aan de zondag regionale competitie, nl. een meisjes- en een jongensteam t/m 14 jaar.

Op de woensdagmiddag hadden we dit jaar 10 teams  en op de zaterdag 8 teams.
In totaal 99 kinderen hebben enthousiast en vol overgave hun wedstrijden gespeeld en met een goed resultaat: