Sponsors


Buienradar

Competitie Nieuws

 Zoeken

  • Zoeken naar:     Zoeken 
Auteur: Competitie Commissie - 4-9-2014 - Laatste wijziging: 19-11-2014

De inschrijving voor de komende Districtscompetitie 2015 is nog geopend. Je kunt je individueel opgeven of als team met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Er wordt ingedeeld n.a.v. de resultaten van de afgelopen districtscompetitie 2014 en op basis van gemiddelde speelsterkte per team.

Vul a.u.b. alle velden correct in, met goede e-mailadressen, telefoonnummers etc. Vergeet ook niet de KNLTB nummers van alle teamleden in te vullen, anders kunnen we niet garanderen dat je inschrijving in behandeling wordt genomen.

We hopen dat iedereen weer meespeelt en dat er aan het einde veel kampioenen zijn. 

De inschrijving sluit op 16 november!

Als je nog vragen hebt, mail deze dan aan cc@tvheerhugowaard.nl

Competitie Commissie


Auteur: Interne Competities - 21-7-2014 - Laatste wijziging: 7-12-2014

De Hooge Waerder Wintercompetitie is in volle gang! De organisatie loopt via toernooi.nl

Dubbelcompetitie
Deze competitie wordt gespeeld in de volgende categorieën: damesdubbel en herendubbel. Je speelt twee wedstrijden achtereen. Een wedstrijd duurt een uur en bestaat uit twee sets van 25 minuten.Auteur: Irene Hazeu - 27-6-2014 - Laatste wijziging: 26-8-2014

Ook dit jaar hebben de kinderen van TV Heerhugowaard prima gepresteerd tijdens de Voorjaarscompetitie.

Met 5 teams deden we mee aan de World Tour Groen en hier zijn 2 teams kampioen geworden! Op de zaterdag speelden we dit jaar met 9 teams, en ook hier zijn 2 teams kampioen geworden. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Uiteraard zijn de kampioenen gehuldigd! Woensdag 25 juni waren alle competitiekinderen uitgenodigd om van 17.00 - 18.00 uur de kampioenen toe te juichen, te genieten van een drankje en lekker met zijn allen van de patatjes met snacks te genieten. 
Helaas was de opkomst niet zo groot als wij verwacht hadden, maar gelukkig hebben de kinderen die wel zijn gekomen het een hele leuke huldiging gevonden.

Na het huldigen van de kampioenen met een Middenwaardbon en een 'spekmedaille', het aanmoedigen van de 'bijna-kampioenen', was het tijd om te eten. Grote schalen vol patatjes, bitterballen en frikandelletjes stonden verdeeld over de tafels. Dat de kids honger hadden was duidelijk te merken, want binnen 10 minuten was alles op! Hierna hebben een aantal kinderen nog lekker een balletje geslagen en kon de jeugdcommissie terugkijken op een perfect gelopen competitie met afsluiting!

Afbeeldingen bij: Afsluiting voorjaarscompetitie en World Tour Groen - 2014

   
Meer foto's....

Auteur: Commissie Wedstrijd Tennis - 29-5-2013 - Laatste wijziging: 4-6-2013

Het tweede team van het Zeister Shot bezorgde het bezoekende Heerhugowaard een nare verrassing met het onverwachte gelijkspel. Daarnaast gaf het team van aanvoerder Martijn van Haasteren zichzelf een uitstekend vertrekpunt om zich op de laatste speeldag van het competitieseizoen 2013 te handhaven.

De uitslag had zelfs groter kunnen uitvallen, want Shot stond de hele speeldag op voorsprong. De Belgische Caroline Maes was Karen Nijssen in twee sets de baas en Claire Lablans sloeg zich na drie sets langs Lisanne Balk. Na het verlies van Van Haasteren tegen de grote puntenpakker bij Heerhugowaard, Bart de Gier, stuntte Sebastiaan Bonapart tegen de ervaren Jake Mak. Hij moest na twee tiebreaks de felicitaties overhandigen. Hoofdscheidsrechter Jan Sakkers zag toe hoe de twee dubbels werden gedeeld. De beide mixen werden een prooi van de bezoekers. Na de snelle zege van Balk met De Gier kwam Heerhugowaard via Nijssen en Mak pas met 10-8 in de wedstrijdtiebreak alsnog langszij.

Bron: KNLTB Tekst: Peter KleinAuteur: Commissie Wedstrijd Tennis - 16-4-2013 - Laatste wijziging: 16-4-2013

Heerhugowaard – Hatulek/GTR, 7-1

Het krachtsverschil tussen het vlaggenschip van Heerhugowaard en het bezoekend Hatulek/GTR uit Geleen was, zeker in de enkelspelen, groot. En zeker bij de vrouwen. Karen Nijssen en Lisanne Balk gaven de Belgischen Marjanne Vanoppen en Emma Janssen geen enkele kans. Kopman Bart de Gier excelleerde met een
straight sets overwinning op Pascal Wilkat.Auteur: Commisie wedstrijd tennis - 10-4-2013 - Laatste wijziging: 12-4-2013

Heerhugowaard geeft haar titelaspiraties aan met zevenklapper tegen Thor/De Bataaf

Den Haag – Met de forse 7-1 overwinning bij Thor/De Bataaf heeft Heerhugowaard meteen haar titelaspiraties in afdeling 0002 van de hoofdklasse aangegeven. De Noord-Hollanders, die de laatste jaren steeds tussen de eredivisie en de hoofdklasse pendelen, zijn daarmee op weg het vorig seizoen verloren gegane terrein weer te herwinnen. Bij de andere drie duels in deze afdeling was de marge minder groot. Beau/Rapiditas uit Nijmegen toonde zich met de 5-3 zege bij Hatulek/GTR in Geleen een zeer welkome nieuwkomer in de hoofdklasse. Het gepromoveerde Berkenrode versloeg het bezoekend Shot 2 uit Zeist met dezelfde cijfers. Dekker Tennis 2 uit Warmond en het ook al gepromoveerde TOC/ITG uit Capelledeelden de punten, 4-4.Auteur: Commissie Wedstrijd Tennis - 6-5-2012 - Laatste wijziging: 6-1-2013

Onze clubspelers: (v.l.n.r.) Bart de Gier, Femke Reinhard, Karen Nijssen, Lisanne Balk en Jake Mak.

Het eerste gemengde team van TV Heerhugowaard speelde dit jaar toptennis in de hoogste landelijke competitie: de eredivisie (zie de informatie op de KNLTB website). Het eerste team wordt gesponsord door Vriend tweewielers.

Deze competitie is gespeeld in een periode van twee weken. TV Heerhugowaard heeft weer mooi tennis laten zien, maar was niet opgewassen tegen de (meestal bij elkaar gekochte) teams van de andere deelnemende verenigingen, waarin veelal buitenlandse toppers spelen. De eredivisie wedstrijden bestaan uit 2 dames enkelpartijen, 2 heren enkelpartijen, 1 damesdubbel en 1 herendubbel.