Sponsors


Buienradar

Competitie Nieuws

 Zoeken

  • Zoeken naar:     Zoeken 
Auteur: Competitie Commissie - 4-9-2014 - Laatste wijziging: 15-9-2014

De inschrijving voor de komende Districtscompetitie 2015 is vanaf heden geopend. Je kan je individueel opgeven of als team met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Er wordt ingedeeld n.a.v. de resultaten van de afgelopen districtscompetitie 2014 en op volgorde van binnenkomst.

Vult u a.u.b. alle velden correct in, met goede e-mailadressen, telefoonnummers etc. Vergeet ook niet de KNLTB nummers van alle teamleden in te vullen anders kan het voorkomen dat uw inschrijving niet in behandeling wordt genomen.

We hopen, dat iedereen weer meespeelt en dat er aan het einde veel kampioenen zijn. De data zijn reeds eerder vermeldt op de site.

De inschrijving sluit op ......... a.s.


Als je nog vragen hebt neem dan contact op via cc@tvheerhugowaard.nl.

Competitie Commissie


Auteur: Interne Competities - 21-7-2014 - Laatste wijziging: 15-9-2014

De inschrijving voor De Hooge Waerder Wintercompetitie is geopend! De inschrijving verloopt net als vorig jaar via toernooi.nl

Dubbelcompetitie
Deze competitie wordt gespeeld in de volgende categorieën: damesdubbel en herendubbel. Je speelt twee wedstrijden achtereen. Een wedstrijd duurt een uur en bestaat uit twee sets van 25 minuten.Auteur: Irene Hazeu - 27-6-2014 - Laatste wijziging: 26-8-2014

Ook dit jaar hebben de kinderen van TV Heerhugowaard prima gepresteerd tijdens de Voorjaarscompetitie.

Met 5 teams deden we mee aan de World Tour Groen en hier zijn 2 teams kampioen geworden! Op de zaterdag speelden we dit jaar met 9 teams, en ook hier zijn 2 teams kampioen geworden. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Uiteraard zijn de kampioenen gehuldigd! Woensdag 25 juni waren alle competitiekinderen uitgenodigd om van 17.00 - 18.00 uur de kampioenen toe te juichen, te genieten van een drankje en lekker met zijn allen van de patatjes met snacks te genieten. 
Helaas was de opkomst niet zo groot als wij verwacht hadden, maar gelukkig hebben de kinderen die wel zijn gekomen het een hele leuke huldiging gevonden.

Na het huldigen van de kampioenen met een Middenwaardbon en een 'spekmedaille', het aanmoedigen van de 'bijna-kampioenen', was het tijd om te eten. Grote schalen vol patatjes, bitterballen en frikandelletjes stonden verdeeld over de tafels. Dat de kids honger hadden was duidelijk te merken, want binnen 10 minuten was alles op! Hierna hebben een aantal kinderen nog lekker een balletje geslagen en kon de jeugdcommissie terugkijken op een perfect gelopen competitie met afsluiting!

Afbeeldingen bij: Afsluiting voorjaarscompetitie en World Tour Groen - 2014

   
Meer foto's....

Auteur: Competitie Commissie - 17-3-2014 - Laatste wijziging: 26-8-2014

Beste Competitiespelers(sters),

Helaas nog geen overzicht ontvangen van de uit- / thuiswedstrijden maar wel als je doorklikt de teams voor de Zaterdag. Jullie horen z.s.m. vragen, bel gerust even 06-22566684.

De speeltijden kunt u via deze link downloaden (let op tijden zijn gewijzigd).

Link naar de districtscompetitie wedstrijdplanning en standen:
- Zaterdag damesdubbel
- Zaterdag heren senioren
- Zaterdag mix senioren

Marijcke de Boer


Auteur: Competitie Commissie - 6-3-2014 - Laatste wijziging: 15-3-2014

MEDEDELINGEN

Binnen een paar weken gaat de competitie weer van start en iedereen is natuurlijk weer nieuwsgierig wanneer het bekend wordt tegen wie en waar je moet gaan uitkomen in deze competitie. De KNLTB gaat dit programma half maart a.s. bekendmaken, dus nog even geduld.
Verder worden de teams op de site gepubliceerd en zullen we dit ook met het programma doen..
Deze competitie periode is Ien Lantrok weer bereid mij te vervangen op de zaterdagen achter de wedstrijdtafel, aangezien ik net een vervelende periode achter de rug heb en het niet mogelijk is om dan 7 zaterdagen achter de tafel te functioneren. Zij zal dit samen met Jolanda van Dort gaan doen en beide dames maken er zeker weer gezellige zaterdagen van en alvast dank daarvoor.

OPROEP.
Zoals jullie weten hebben we op de zaterdagen wel regelmatig invallers nodig en we zouden het prettig vinden als we de mogelijkheid hebben om dan een keuze te kunnen maken uit enthousiaste spelers(sters) die dan beschikbaar zijn. Interesse?? Meld je dan aan per mail naar martennis@quicknet.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, speelsterkte.

Verder wens ik jullie een succesvolle competitieperiode en hoop ook deze periode weer op een aantal KAMPIOENEN??!!!

Marijcke de Boer


Auteur: Competitie Commissie - 10-8-2013 - Laatste wijziging: 18-11-2013

Wel zitten we nog in de zomer van 2013 en we moeten alweer denken aan de competitie van 2014.

De inschrijving voor de komende Districtscompetitie 2014 is vanaf heden geopend. Je kan je individueel opgeven of als team met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Er wordt ingedeeld n.a.v. de resultaten van de afgelopen competitie 2013 en op volgorde van binnenkomst. Vul alle velden correct in, met de goede e-mailadressen en telefoonnummers. We hopen, dat iedereen weer meespeelt en dat er aan het einde veel kampioenen zijn. De data zijn reeds eerder vermeldt op de site.

De inschrijving sluit op 1 november a.s.


Als je nog vragen hebt, kun je me bellen 06-22566684. Succes.

Comp.com.
Marijcke de Boer


Auteur: Competitie Commissie - 5-7-2013 - Laatste wijziging: 2-9-2013

Hallo Competitiespelers,

De data voor de komende Voorjaars DistrictCompetite 2014 zijn reeds bekend gemaakt door de K.N.L.T.B.

De Data kunt u hier downloaden.

Groet,

Marijcke de Boer.